60 Kg. lettere - men stadig den samme?

Challenge acceptet!

pouring-coke-into-glass-slow-motion_41sw9v4nx__f0000

En af mine rigtig gode venner har givet mig en udfordring. Jeg skal til at leve en hverdags uden sødestoffer… eller for mig: en ny hverdag uden cola Zero, Pepsi max, nocco, ICE tea fra nutramino og tyggegummi … ting der alle indtil nu, har været min erstatning for sukker under mit vægttab. Jeg har prøver før… men kun et par dage ad gangen. Det er nemlig sværere for mig at stoppe med det, end det har været med f.eks. alm. usund mad, rigtig sukker osv. – Det er blevet en afhængighed, og jeg får både ondt i hovedet, kvalme, og bliver generelt bare rigtig utilpas. … jeg er jo egentlig ikke i tvivl om, at det er gift for min krop… men man har jo altid ret til at blive klogere ikke 😂🙈👌🏼

Lige nu er jeg på dag 1, og på nuværende tidspunkt, har jeg kun mild hovedpine. Jeg håber lidt på, at jeg slipper billigere denne gang, fordi jeg nu har levet så fornuftigt, så længe som jeg har nu. Der har på intet tidspunkt været noget, som har været forbudt. Jeg har ganske enkelt bare tænkt mig om. Men de dér forfriskende kolde bobler, der altid har ligget klar i køleskabet… dem savner jeg faktisk lidt.. allerede. Men jeg har lovet mig selv en belønning. Så hvis jeg overholder det med ikke at drikke cola Zero/Pepsi max i 14 dage.. så må jeg gerne forærer mig selv en soda stream😂💪🏼 for danskvand må jeg jo gerne drikke… og med sådan én, kan jeg både spare penge og mit forbrug af plastik.. så det ser jeg som en win/win. 😍 jeg tænker i hvert fald, at jeg laver en opdatering herinde igen om et par dage… når min krop savner de dér forbandede sødestoffer… sådan rigtigt.

– Simone Cato

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

60 Kg. lettere - men stadig den samme?