Fuck #BigIsBeautiful...

Længsel efter bobler.

dsc_0040

Ohøj for en lækker lørdag!

Jeg fik for nogle uger siden en udfordring af min bedste ven – læs indlægget HER! – som handlede om, at jeg skulle stoppe med at indtage kunstige sødestoffer, og dermed stoppe med at drikke Pepsi max og Cola zero…

Grunden var, at jeg i de her måneder går ind i “det sidste forløb” af mit vægttab. Det er måneder hvor jeg bliver en sundere og bedre udgave af mig selv, end jeg noglesinde har været før, og det føles derfor også som en naturlig del af processen, at skære ned på de ting, som jeg ved påvirker min krop negativt. Jeg har næsten holdt det. Jeg vil skyde på at min indtag af light sodavand, er faldet med ca. 90%, i løbet af de sidste par uger. Det har altid været en sutteklud for mig – “når nu jeg ikke måtte spise slik mere”. Men på et tidspunkt drak jeg ikke andet! – mit væskeindtag bestod udelukkende af 3 liter light sodavand om dagen, og det er jo latterligt! 😀

Nu er jeg nede på 1 1/2 liter – om ugen. – Det er jeg ganske fint tilfreds med. Jeg måtte dog hurtigt ud og finde den før omtalte SodaStream (ikke sponsoreret), fordi jeg simpelthen bare elsker at drikke noget koldt med bobler! Den hjælper mig rigtig fint – ja faktisk meget mere end jeg havde turde håbe på! Det som kom mest bag på mig , var at jeg næsten ikke havde hovedpine denne gang. Jeg følte mig træt, men det var egentlig også det.

Da min livsstil sejlede fuldstændig, forsøgte jeg at droppe light-sodavand fra den ene dag til den anden. Det endte dog både med influenza symptomer, og migræne i 3 dage – og så røg jeg tilbage i sodavands-fælden. Inderst inde skyldtes det nok bare afhængighed og dårlige undskyldninger. Men denne gang har effekten ikke været det store, udover at jeg føler at min forbrænding er blevet sat op. Jeg tror det skyldes at min krop aldrig har haft det bedre, og derfor kommer lettere over små bump som det her. – Så bare som en lille form for update, ville jeg bare skrive at, det går rigtig fint. Light-sodavand er igen blevet en nydelsesting, og ikke noget jeg bare tyller ned, fordi jeg altid har det i køleskabet.

-Simone Cato

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuck #BigIsBeautiful...