Big hair - dont care!

“Du er bedst, når du bare er dig selv”

dsc_0034

Jeg har altid forsøgt at tilpasse min måde at være på i sociale sammenhæng, for så vidste jeg, at jeg mere eller mindre kunne passe ind. Den seneste periode i mit liv har dog lært mig, at en stor del af mine omgivelser, er allermest pjattet med mig, når jeg bare er mig selv.

100%

Med al min “wierdness”
Min dårlige humor – min omsorg – med det hele.

Jeg er stadig ved at lærer hvem jeg er, og tager stadig store skridt henimod hende jeg faktisk er, men som jeg stadig aldrig har vist nogen. Jeg er ved at lærer at tage min maske af, men det kan være svært fordi det er dér, jeg altid har følt mig sikker. Jeg har ikke haft behov for at nogle skulle vide alt om mig, eller skulle vide lige præcis hvordan jeg havde det. Hvis først jeg delte de inderste sider af mig selv, både i forhold til at være gakket og gøglet – men også i forhold til at være knust – ja, så følte jeg mig oftest som et offer eller misforstået.

Det ønskede jeg bare ikke.

Men jeg føler, at jo mere jeg står ved den jeg er, hvor jeg tør snakke højt om mine drømme, planer og følelser, og hvor jeg ikke er bange for at sige fra, når nogle jokker mig lige på “mit aller farligste sted” – desto mere lykkelig føler jeg mig faktisk – og fri.

Jeg begynder at tro på, at man ved at være den man er, både udenpå men også indeni, bliver en endnu bedre udgave af sig selv, og hviler langt mere i det. De sværeste tanker i forhold til andre mennesker, er vel altid “hvad nu hvis de ikke kan lide mig”?! – Men sandheden er bare, at lige meget hvor: smuk, sød, rig, berømt, stærk og godhjertet du er, vil der ALTID være nogen, som ikke kan lide dig. Men hvis man først kan accepterer det, og være fløjtende ligeglad, så har man da ramt et niveau af awesomeness der er ret fedt.

Håber at i har en piv lækker mandag!

-Simone Cato

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Big hair - dont care!