At rejse er at leve.

S’mores og kvalitetstid

smores

Kvalitetstid er efterhånden et ord, som oftest bliver brugt for meget og i sammenhæng til, at beskrive noget det overhoved ikke er. Nemlig det at være nærværende og have et øjeblik sammen, til bare at nyde hinandens selskab .

I dette øjeblik besøger jeg min far. Jeg er lige nu fraværende, fordi jeg opdaterer min blog. (Hvor ironisk?!) Men vi ser ikke hinanden så meget som vi har gjort førhen, så når vi endelig ser hinanden, så er vi nærværende i så stor en grad vi overhoved kan. Vi pakker computer og telefon væk, snakker sammen, drikker kaffe, og i dag – griller. Hvor er det dog en undervurderet form for hygge! Som samtidig lige sluttede med en s’mores.

Det at nyde hinandens selvskab, er noget som sætter større pris på, i takt med at jeg bliver ældre. Det er blevet vigtig form mig, at folk ved jeg lytter. Jeg gør noget ud af at lytte, og spørger interesseret ind, uanset om det er min niece der skal fortælle om et engelsk ord hun lige har lært, om det er min søster der skal fortælle om sin arbejdsdag, eller om min bedste ven har lyst til at fortælle om fotoudstyr. Det hele interessere mig ikke lige meget, men jeg lytter, for lige i det øjeblik, er det vigtigt for den person at fortælle.

Det blev et kort indlæg – men hellere det, end at bruge en masse fyldord, der både koster tid og nærvær.

Rigtig god lørdag aften!

-Simone Cato

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At rejse er at leve.