S’mores og kvalitetstid

#BasicBloggerBitch

befunky-collage

Helt inde i hjertet! – Er jeg en basic-blogger-bitch.

Flatlays, madbilleder, outfitbilleder, “What-I-Eat-In-A-Day”, selfies og ligegyldigt reality drama! Jeg nærmest nyder at følge med, og like hele skidtet. Jeg tror alle piger har en indre blogger bitch, som (måske i hemmelig ligesom jeg selv? ;)) ser beauty-videoer på youtube, og tager billeder af deres café-nachos. Jeg skammer mig ikke over det, men det har jeg faktisk gjort i en længere periode. Hvorfor – er jeg ikke sikker på. Jeg tror det skyldes frygten for at blive sat i bås, som værende tidligere paradise-hotel deltager, eller som værende dummere end snot. Uden at pudse min egen glorie, er jeg dog ingen af delene. Jeg er inderst inde bare en basic-blogger, som elsker at dele min hverdag, og som har været heldig og hårdtarbejdende nok, til at have klaret det forholdsvis godt på de sociale medier.

Jeg elsker dog blogger universet, og har forsøgt mig over flere omgange, men det har bare aldrig fanget mig i samme grad, som det heldigvis gør nu. Jeg opdaterer flere gange dagligt, jeg planlægger min kommende uge på de sociale medier, ved at lave en content-plan og overholde den. Jeg begynder endelig at kunne se muligheder, med alt det jeg laver og har knoklet for i 5 år. Jeg har aldrig troet så meget på det, som jeg gør nu, og har aldrig haft så mange kommende projekter, som både er planlagt og på ønskelisten. Grunden til det skyldes mit blik på de sociale medier, men også at jeg endelig tør være den jeg faktisk er. Før i tiden var det vigtigste for mig, at jeg passede ind. Det gør jeg ikke, og det kommer jeg forhåbentlig heller aldrig til. Jeg er mig, og jeg er i de fleste tilfælde, unik – på mit helt egne fucked-up-skøre måde! Efter jeg er begyndt at “embrace” det – er det ligesom om jeg har fået flere følgere, og langt mere positiv feedback. Det virker, det med at jeg bare er mig. Jeg er uden tvivl en #BasicBloggerBitch på mange områder, og kan også med små ting genkende mig selv, i mange skønne bloggere, YouTubere og Instagrammere. Den ene dag slog det mig dog, at dem jeg nyder at følge allermest, er dem som skiller sig ud, og tør være sig selv 100%!! Jeg tror virkelig på, at det er det dér virker.

Mit største spørgsmål er dog bare, om min kommende YouTube-kanal, skal være på dansk, engelsk eller begge dele!? Det bliver næste uges projekt. Jeg skal også have kreeret en intro+outro, og tænker at mine første videoer blive vlogs, for så er jeg ligesom i gang. Jeg glæder mig til det, da det længe har været et stort ønske, som jeg bare ikke har turde gøre noget ved. Men som mine forældre altid så optimistisk har sagt “det kan jo aldrig gå værre end galt”……….SÅ!! … YouTube it is!!

Jeg håber at kunne gøre det på min helt egen måde, men er også forberedt på, at mine første videoer bliver noget værre gøgl, indtil jeg har fundet min stil sådan rigtigt. Det gør dog ikke, at jeg glæder mig mindre!

-Simone Cato

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

S’mores og kvalitetstid