Hvad hvis jeg aldrig havde været tyk?

Når gode mennesker… bare kommer dumpende.

billede1

Alting går super godt for tiden.

Jeg er ikke ægte glad helt inde i knoglerne endnu, men jeg er tæt på at være dér! – Tættere end jeg har været i mange år! Jeg har i løbet af de seneste 6-7 måneder, været så piv heldig at møde en lille håndfuld mennesker, som virkelige har fået stor betydning for mig. De forstår mine drømme, de taler mig aldrig ned selvom de stiller kritiske spørgsmål, de tror på mig, og negligere ikke min kunnen, ud fra min alder. Nogle af de få, har fået større betydning end andre, det er ingen hemmelighed. Men de er værd især guld værd, på trods af deres høje alder 😉 …. Jeg har altid følt mig forkert, når jeg har “hængt ud” men nogle på min egen alder. Jeg har følt mig gammel, og måske at de var en anelse umodne. De mennesker jeg har fået ind i mit liv nu – er alle 30+ – og endelig er jeg havnet hos nogen, som jeg føler jeg er i øjenhøjde med. Nogle som ikke ser en 23 årig, der bare har store drømme. Men som faktisk ser mig ud fra hvad jeg har præsteret indtil videre, og vil hjælpe mig med mine fremadrettede mål. Jeg føler mig lidt mere fri, end jeg ellers før har oplevet. Det er den fedeste følelse i verden.

Det at jeg har mødt nogen, som ser alt det i mig, som jeg altid har ønsket at vise folk. Det påvirker mig helt naturlig i en positiv retning, og det viser sig også at desto mere jeg står ved den jeg er, og bare er mig selv, desto mere holder folk af mig. Jeg er begyndt at holde af mig selv, og tror inderst inde på, at alt det jeg har ønsket at opnå siden jeg var lille, faktisk godt kan lade sig gøre – alligevel!

Det eneste jeg skal til at lære i alt det her, er at vende min negative tankegang. Det at jeg stadig er overvægtig, og i så mange år har tænkt så negativt om mig selv, kan desværre stadig smitte af, når det kommer til dannelsen af relationer med andre mennesker. Jeg kan stadig tage mig selv i at tænke tanken “jeg er ikke god nok.. de mener ikke det de siger, når de roser mig…hvorfor snakker han/hun overhoved med mig? er det en joke” Men nej.. de her mennesker er blevet pjattede med mig, fordi jeg er mig – er det ikke fantastisk?! Jeg skal lære at vende det om. Tillade mig selv at sige “jeg er god nok, lige præcis som jeg er” og så har jeg skulle finde årsagen til, at min tankegang omkring mig selv, har været så negativ. For at være helt ærlig, så skyldes det min overvægt og til sidst – min ekstreme fedme. Jeg har hadet mig selv, for at gøre det imod min krop. For det er en lang og sej indre kamp.. Men jeg er heldigvis ved at have kæmpet kampen længe nok, til at komme på den anden side.

-Simone Cato

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad hvis jeg aldrig havde været tyk?