Hvordan ser min fremtid ud?

Mine favoritter på So-Me!

billede1

Når det kommer til de sociale medier, har det været nødvendigt for mig, at sorterer i hvem jeg følger. På et tidspunkt fulgte jeg over 300 mennesker på Instagram, og det blev simpelthen for meget. Jeg kunne ikke følge med i deres opdateringer, og pludselig tjekkede jeg appen konstant, for at være sikker på at jeg fik det hele med. Ydermer blev det også vigtigt for mig, at jeg fulgte folk, som virkede inspirerende og fik mig til at grine.

På youtube følger jeg primært danskere, da jeg syntes de har oppet deres game! -og fordi jeg til tider føler, at jeg får mere ud af at se deres videoer, en jeg gør ved at se TV.

Min absolutte favorit, er YouTuberen Frederikke Therese. Hun er en fantastisk pige, som jeg elsker at se videoer fra. De handler om hendes hverdagsliv, hendes forhold til hendes søde kæreste Joakim, deres liv i en 1-værelses lejlighed i københavn, og hendes nu tidligere kræftforløb. Jeg elsker at man også får lov til at komme helt tæt på hende, og får lov til at lære hende af kende, og at det hele ikke er såoverfladisk og perfekt. Hun har et sygt smittende humør, og jeg bliver altid så glad af at se hendes videoer. Hun er som menneske bare sygt inspirerende, så ægte som man kan være og hendes videoer er klart anbefalingsværdige! (Hun er så undervurderet en YouTuber.. og jeg venter bare på at hendes karriere stikker af!) – Du kan finde hende lige HER!!

Min favorit blogger – hedder Mette-Marie Lei Lange. Hun ejer bloggen Twinpeaks.dk – som handler om hendes hverdagsliv, med hendes mand og tvillingerne Hugo & Bertha. Hun er genial på alle tænkelige måder, og jeg syntes hendes måde at være influencer på, er unik og fed at følge. Hun tager tyk pis på alt det perfekte, og hun kan altid få mig til at grine af hendes stories på Instagram. Hun kan findes HER & HER! 😉

Liza Koshy – er uden tvivl min favorit, når det kommer til amerikanske YouTubere. Jeg elsker hendes humor, og hun kan gøre alle hendes videoer til en fest. Jeg syntes ikke hun  kræver yderligere beskrivelse, end at hun er røv hamrende grineren! Hun kan findes lige HER! & HER!

Den danske udgave, som altid kan få mig til at grine er Alexander Husum. Der er en grund til, at han er blevet kåret til årets YouTuber. Hans produktioner er lækre, han er sig selv, og han laver sjove og møg inspirerende videoer! Han kan findes lige HER!

Julia Sofia! – Ser jeg som værende den vildeste BossLady! Hun laver super gode videoer på YouTube, og så ejer hun da også lige et beauty-firma ved siden af. Hendes videoer gør mig altid glad, sandsynligvis fordi hun altid er så smilende og imødekommende i hendes videoer. Hun virker bare super hyggelig, og laver samtidig de bedste vlogs, jeg længe har set herhjemmefra. Hun er super inspirerende at følge, og kan findes lige HER!

Thomas Skov er mega grineren. Både på TV, men især også på hans Instagram. Han deler alt, lige fra arbejde til familieliv, med hans kone og søde datter. Jeg elsker hans støvede og sløje humor, og jeg har mange gange ligget flad af grin over hans stories, som i mange tilfælde desværre er gået ud over han søde kone. Men det gør det ikke mindre sjovt at følge med i. Han har den der “jeg-giver-ikke-en-fuck-attidtude” men gør det stadig med et smil! – og det er jeg kæmpe fan af! – Han kan findes HER!

-Simone Cato

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan ser min fremtid ud?