Mine favoritter på So-Me!

50.000 sidevisninger!

6c7c981a-1086-4e23-8edb-c622c171dae9I er simpelthen for vilde! – og jeg er bare super taknemmelig ❤️🙏🏼

Jeg har på lidt over 20 dage, fået mere end 50.000 sidevisninger her på bloggen! Det er simpelthen så fedt, og meget mere end jeg overhoved havde turde håbe på. Tusind tak for det! Jeg har rigtig meget om ørerne her de næste par dage, og er ydermere blevet ramt af virus på balancenerven. Der bliver derfor kun postet en gang i døgnet, den næste uges tid. Jeg kan mærke, at det at blogge er super godt for mig, og jeg har savnet det – helt vildt faktisk! Jeg er ved at finde min plads på de sociale medier igen, og er bare super glad for, at i tager så godt imod det som i gør. Det er super rart for mig, at sidde med en følelse af, at have fundet sin vej, og at den og jeg samtidig bliver accepteret. Jeg har virkelig haft behov for, at finde ud af hvad der gør mig glad, og så bruge min tid på det. Jeg spilder ikke længere min tid, på alt muligt ligegyldigt som alligevel ikke gør noget godt for mig. Nogle gange kan det være at se YouTube, nogle gange er det at lave mad, og for tiden er det bl.a. at blogge. Jeg er som menneske enormt flyvsk, og har virkelig brug for at blive holdt motiveret, for at forblive engageret omkring et projekt. Det at SÅ mange klikker ind og læser med, motiverer mig helt vanvittigt! – og har også haft indvirkning på, at jeg naturligvis fortsætter! Jeg tror det her bliver pisse godt, og jeg glæder mig helt vildt til, at dele en masse fede projekter med jer, i løbet af de næste år! – Der bliver helt vildt, og en masse af mine drømme, bliver endelig til virkelighed!- og endnu vigtigere… jeg får mulighed for at dele hele rejsen, med alle dem som nu engang ønsker at følge den!

Highfive herfra!

-Simone Cato

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine favoritter på So-Me!