Har du også eksamensangst?

Sommerferie!

Endelig skete det. Endelig er det ovre.

Min eksamen er overstået! – Det betyder sommerferie!

Sjældent har jeg da glæder mig, så meget til ferie. Jeg har ti tusind projekter henover sommeren, og jeg glæder mig så meget til at komme igang med dem! Jeg håber på at komme igang med YouTube, jeg poster dagligt blogindlæg, jeg skal tilbage på Instagram! – Jeg skal have skrevet en bog – eller 2 😉 Jeg skal på ferie! -og så skal jeg lige finde et par dage at slappe af i også. Nårrhhh ja – og så har jeg fødselsdag! HURRA FOR MIG!

Jeg er ikke i tvivl om, at dette bliver en fantastisk sommer, og ikke mindst ferie. Jeg trænger sådan til at blive ladt op, og have et par enkelte dage, helt uden planer. Den her måned er alene ret fantastisk! – Den står både på tur til Norge, retreat til sankt-hans, og bogskrivning i lange baner! – Jeg ved ikke om man kan mærke min begejstring.. men jeg fucking glæder mig! – Helt vildt.

Det her blev mit (indtil nu) korteste indlæg – men mangel på søvn, giver mangel på inspiration, og heller tie i stedet for bare at ævle!

-God aften!

-Simone Cato

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du også eksamensangst?