Er du lykkelig?

Mine sunde snack favoritter!

Hvis der er noget jeg elsker i den her verden… så er det snacks! De må hjertens gerne være crispy, og smage enten salt eller sødt!  Udover det, så er jeg også tæt på forelsket i konceptet – sodavandsis!

En af mine største udfordringer da jeg startede min livsstilsændring, var hvad der egentlig var “tilladt” af snacks. Jeg holder dog til enhver tid stadig på princippet, at “intet er forbudt!”. – Det betyder jo også at jeg stadig snacker den til tider, og har snacksidents… men jeg er også ret stor fan, når jeg kan tilvælge et sundere alternativ i stedet for, der f.eks. indeholder mere protein og mindre sukker, for det samme antal kalorier. Herunder giver jeg et par bud på min ultimative snack favoritter, samt links til hvor det er billigst pt. 😉

Nutra-go cake bar. Den er en blanding imellem kage og romkugler, og smager af chokolade! What’s not to like!! – og så indeholder den 15 gr. protein og kun 1,3 gr. sukker! De koster normalt 25 kr. stykket, i mit lokale fitness center. De er dog lige nu på tilbud (LINK HER!!) hvor du kan købe en kasse med 12 stk. til kun 180 kr. (stk. pris. på 15!)  – De kan mere end anbefales, og er super lækre lige at have i tasken, og til før, efter eller under træning!

BCAA – denne her fra bodylab. Hvad er BCAA egentlig? – BCCA er en forkortelse for Branch Chained Amino Acids, og er 3 af de 8 aminosyrer kroppen ikke selv danner, og som derfor skal indtages gennem kosten. BCAA Instant er et meget nyttigt og effektivt middel til at opnå større muskelmasse samt til at opretholde muskelmasse under et vægttab. Med sin forbedrede biologiske struktur bidrager BCAA Instant til: – En øget udholdenhed. Vedligeholdelse af muskelmasse under et vægttab. En større muskelmasse. Hurtig optagelse i muskulaturen.

Denne her indeholder 300 gr. for 159! kr. Jeg plejer at blande det op med vand, og drikke det koldt som saftevand. Nogle gange putter jeg det også i forme til hjemmelavede is! – Så har jeg lige pludselig en sund snack, som samtidig er super lækker! BCAA kan købes her! 

Barbells chokolade budding! En af mine all-time favorit chokolade snacks. Den smager super lækkert, og indeholder kun 143 kalorier pr. bøtte. Den indeholder 20 gr. protein og har et lavt indhold af kulhydrater. Den er lige nu på tilbud til kun 20 kr!!! LINK HER!!! 

Håber at du har en god søndag aften!

-Simone Cato

 

OBS! Indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du lykkelig?