Sådan kobler jeg af.

Mine bolig favoritter!

Jeg elsker indretning, og de små detaljer der ligger i det. Herunder deler jeg nogle af mine absolutte favoritter, men tilhørende LINKS til, hvor i kan finde lige top det.

Håber i kan lide dem!

Disse Lyngby krystal glas, er ikke alene lækre at holde på – de ser også super classy ud. De fungere også fint som vandglas, og er lige på tilbud HER! – til 299kr. for 6 stk.

LINK TIL GLASSENE HER!

 

Jeg elsker også lamper som denne her, som har et mere råt og industrielt look. Den er endda lige nu nedsat med 40% hos Idémøbler, og koster nu kun 659kr. Du kan finde den LIGE HER! 

Lækkert sengetøj er også et must for mig! – Ganske enkelt fordi jeg elsker at sove. Jeg elsker det helt inde i hjertet og ved også, at jeg sover 10.000 gange bedre, når sengetøjet er blødt, og helt nyvasket. Sættet oppe over er fra södahl, og kan findes LIGE HER! 

 

Udover det – så elsker jeg køkkenudstyr, og køber gerne alle de former for køkkenting og dertilhørende udstyr, som jeg kan komme i besiddelse af! I det her tilfælde, har jeg valgt at vise nogle af de ting, som jeg ender med at købe fra Claus Holms webshops i nærmeste fremtid. 

Find link under hvert billede.

Serveringsbræt – 70*20 cm. 249 kr. LINK HER!

Minigryde m. låg. 16,5 * 10 cm. – 99kr. LINK HER!

Stegepande – 28*5 – 299kr. LINK HER! 

 

-Simone Cato

 

OBS! Indlægget indeholder affiliate links! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan kobler jeg af.