Mine bolig favoritter!

Hvem er du, når du ikke er tyk mere?

Overskriften er uden tvivl, et af de hårdeste og mest dybdegående spørgsmål, jeg noglesinde er blevet stillet, og noget jeg stadig kan have svært ved at svare på.

Det at være ekstremt overvægtig, påvirkede mig mere psykisk, end jeg noglesinde havde været i stand til at forestille mig. Den gamle udgave af mig, kan til tider stadig godt finde på at dukke op.

Hende der hader sig selv. Hende der ikke tror hun er god nok til noget. Hende der ikke syntes hun fortjener noget godt, fordi hun forventer at det alligevel går galt. Hende der syntes alting er ligegyldigt, fordi det ikke går hurtigt nok.

Hende som drømte om alt det hun har nu, men som ikke tror på at det er virkelighed.

Da jeg drømte om et bedre liv, og det at blive en bedre udgave af mig selv. Der drømte jeg, om alt det jeg er nu. Jeg har det godt! – Min krop og mit sind er ved at blive sundt. Jeg laver noget jeg elsker, hver evig eneste dag. Jeg er omgivet af mennesker, som ønsker mig det bedste! – som elsker mig og som bakker mig op i mine drømme. Jeg har næsten alt det, som mit hjerte inderst inde drømte om, tilbage for 2 år siden.

Jeg bliver nødt til at lære at elske det, og mig selv. Tænk at jeg er kommer så langt? tænk at jeg nærmer mig målene og alt det jeg gerne ville. Jeg burde stå direkte op af sengen hver morgen, og lave glædes-hop for fuld skrue. Jeg burde syntes alt var en fest! – og det bør jeg starte med at gøre fra i dag af. Hvorfor hænge fast i alt det gamle, når alt det der sker i mit liv lige nu, gør mig glad! – Helt inde i hjertet.

Jeg er ikke ekstremt fed mere. Jeg er overvægtig. Jeg er ikke hende jeg var for 2 år siden. Jeg er ikke introvert, jeg er bare genert. Jeg er ikke en taber, men derimod en af de bedste udgaver af mig, der noglesinde har eksisteret. Jeg ved ikke hvem jeg er endnu. Jeg ved bare, at jeg ikke er hende jeg var og jeg elsker, at jeg hver dag føler, at jeg kommer endnu tættere på den rigtige udgave af mig, som jeg inderst inde altid godt har vidst jeg var. Inde bag alle maskerne, og løgnene om at “jeg har det fint”. For jeg havde det af helveds til.

For første gang i mit liv, føler jeg det helt ægte når jeg siger “det går faktisk rigtig godt!” – for det gør det! Alting går faktisk rigtig godt, jeg skal bare lære at blive i udviklingen, selvom det ville være nemmere at gå tilbage til den jeg var. Det sker ikke, for så har jeg knoklet, udviklet mig og kæmpet forgæves. Jeg elsker alt som det er lige nu, og derfor fortsætter jeg også min kamp! – For alt er faktisk, som jeg lige præcis har ønsket det skulle blive.

Rigtig god fredag og high five herfra!

-Simone Cato

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine bolig favoritter!