Hvem er du, når du ikke er tyk mere?

Jeg har et mærkeligt forhold …

– Til de sociale medier.

 

Mit forhold til de sociale medier har ændret sig gevaldigt, igennem det sidste års tid. Det er langt fra det vigtigst i mit liv længere! Jeg føler mig ikke afhængig af det og jeg har ikke længere følelsen af, at misse noget hvis jeg ikke får logget på i løbet af dagen.

Min mest brugte app er messenger. Primært fordi jeg via den kan kommunikerer med hele  min familie, venner og mulige kunder til min forretning. Udover det – bruger jeg kun min mail på daglig basis. Jeg har været inde i en lang periode hvor Instagram, facebook, VERO og især twitter har virket SÅ ligegyldigt, at jeg dårlig er i stand til at beskrive det. Jeg er ganske enkelt bare begyndt at prioriterer andre ting. Ting som gør mig glad helt inde i hjertet. Det kan være en god træning, en lang gåtur, at opdaterer min blog, eller at planlægge mit arbejde for den næste periode. For så har jeg en idé om hvad jeg ønsker der kommer til at ske, samt hvor hårdt jeg skal arbejde for at det lykkedes. Det giver mig også noget at se frem til, hvilket er super vigtigt for mig da det er med til at holde mig motiveret.

Min egen lykke og det at jeg er glad hver dag, er for mig blevet vigtigere end noget andet. Jeg gør ikke noget for andres skyld, eller fordi de syntes det er det rigtige at gøre. For inderst inde så jeg bliver jeg pillet ned af at gøre det, som andre forventer af mig. Det gælder familie og venner, såvel som følgere. Jeg er vigtigst! eller… min lykke og livsglæde er vigtigst. Jeg bliver ikke altid glad af de sociale medier, og hvorfor så gøre det? – Jeg kunne sagtens tjene endnu flere penge, og have endnu flere kampagner. Men.. hvis det medføre at jeg i perioder ikke er glad, eller føler mig kvalt hver gang jeg sætter mig ned for at arbejde.. så er det jo ikke det værd.

 

Alle skridt er ikke lige sjove at tage, men udvikling skal være en rejse, og ikke en kvælende nedtur.

Mit liv – mine prioriteringer – min lykke.

-Simone Cato

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er du, når du ikke er tyk mere?