Så fyldte jeg 24....

Langt fra okay.

Jeg kommer ikke til at undskylde for mine manglende indlæg. Jeg kommer ikke til at undskylde, for alle de ubesvarede beskeder jeg har i min indbakke. Alt har været udskudt, og mere eller mindre været sat på standby. Jeg har været ekstremt syg, og min krop har virkelig haft brug for at lave INGENTING. Det betyder ikke, at jeg ikke har haft lyst til at arbejde. Jeg har et super vigtigt projekt kørernde, som pt. fylder alt for mig. Selv det.. har jeg været nødt til at udskyde. Jeg har ikke kunne overholde min træning, men har samtidig ikke haft lyst til at spise. Så på trods af slappe muskler, går kalorie-regnskabet vidst op alligevel.

Vi kan ikke styre hvornår vi bliver ramt af hvad, og denne gang sagde min krop bare fuldstændig fra. Jeg har aldrig før oplevet at have så lidt overskud og føle mig så afkræftet, som jeg har gjort de seneste par uger. Det har vigtig for mig, at give mig selv lov til at finde tilbage til at have det godt igen, så jeg kunne vende tilbage for fuld styrke. For første gang i mange dage, har jeg det faktisk okay. Min hovedpine er minimal, og heldigvis er jeg ikke lige så træt som jeg var i går. Jeg håber på at være tilbage herinde sidst på ugen, men lige nu er min store projekt desværre vigtigere for mig, end bloggen er. Tusind tak for mails, beskeder osv. Jeg læser hver og en og bevare dem når overskuddet er til det. Vigtigst af alt – så er jeg okay, og har ikke fejlet noget synderligt alvorligt.

HIGH FIVE! – Simone Cato

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så fyldte jeg 24....