Langt fra okay.

Min mening om “Influencers”

 

I går kom dagen endelig, hvor influencers blev tilgænglig på Youtube. (Link til alle afsnit findes nederst i indlægget) En velproduceret og rigtig fin serie, hvor man følger 4 influencers som lever af, at være dem selv og producerer indhold på de sociale medier. Serien giver et super godt indblik i livet som influencer, fordi man får lov til at følge dem til fede events, når de producerer indhold til deres kanaler, når man skal se dem prøve at forklare deres forældre hvad deres arbejde egentlig er, samt når de bliver udfordret på den økonomiske front, fordi de er faldet i views på deres kanaler.

Serien viser også dele af deres privatliv, hvor man får lov til at følge deres daglige udfordringer, med tvivl om hvor meget de egentlig skal være dem selv, samt hvor presset det kan være at skulle producerer indhold til deres kanaler, når man i en periode mangler overskud, eller i en periode har udfordringer i privatlivet.

Det at være influencer handler også om, at du er din egen chef. Hvis ikke du sparker dig selv igang, tager beslutninger og tager intiativ til at blive endnu bedre end du var i går, så tjener du ikke så mange penge som du gjorde i sidste måned, samtidig med det – vil antallet af sponsor deals falde. Jeg har selv i lang periode haft trukket mig, fordi jeg ikke følte jeg fik det udbytte ud af de sociale medier, som jeg i bund og grund syntes jeg fortjente. Jeg er endelig ved at finde min vej tilbage, men er også rigtig glad for programmer som disse, fordi de viser de mange udfordringer der kan følge med livet som influencer. Man vælger naturligvis selv sin karrierer, men jeg tror også på at du kan havne et sted helt tilfældigt, fordi du er startet på noget – bare fordi du havde lyst.

Programmet viser både den glamourøse og fede side af livet som influencer, med events, fede kampagner og en god månedsløn, bare for at lave det du elsker. Men også at der er tale om helt alm. mennesker, der ligesom alle andre til tider har udfordringer i livet, og kan blive i tvivl om dem selv og det de foretager sig. Serien er super fed! – og får en kæmpe anbefaling herfra!

LINKS TIL AFSNIT:

Afsnit 1

Afsnit 2

Afsnit 3

Afsnit 4

Afsnit 5

Afsnit 6

High five! – Simone Cato

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Langt fra okay.