Min mening om "Influencers"

Jeg har været væk – men nu er jeg tilbage.

Jeg har været væk, næsten hele sommeren.

Det har ikke handlet om, at jeg ingen lyst har haft til at blogge, eller befinde mig på de sociale medier generelt. Jeg har aldrig haft flere idéer, muligheder og planer, end jeg har lige nu. Jeg har netop afsluttet et rigtig stort projekt, som i forhåbentlig får at se i slutningen af året. Jeg har gang i 2 lige så store solo-projekter, som vil betyde at jeg det kommende år, får mere end almindelig travlt.

Men i slutningen af juni blev jeg rigtig syg. Jeg endte med at bruge 35 dage af min sommerferie, på at være sengeliggende pga. cyster på æggestokkende. Min blodprocent endte helt nede på 4, samtidig med at jeg havde så store smerter, at jeg på min egen fødselsdag bare måtte ligge på sofaen størstedelen af tiden, imens de stakkels gæster skiftevis nussede og gav massage! Det blev en lille men helt perfekt fødselsdag, hvor jeg af mine forældre, kæreste og faster, blev fejret og nusset om. Nøjagtig som jeg havde brug for. Jeg har aldrig været så syg i hele mit liv, med så mange konstante smerter og så lidt energi. Min kæreste var guld værd i hele perioden, hvor jeg ikke tænker jeg har været særlig nem at holde ud. Jeg var i konstant dårligt humør pga. af mine smerter, når altså ikke bare lå og sov på sofaen, fordi jeg ingen energi havde overhoved. Det har betød mange aflyste aftaler, fordi jeg ikke kunne andet end bare at ligge på sofaen, pumpet op på smertestillende og med en varmepude på lænden.

Min læge endte med at anbefale mig, at hvis der ingen bedring var i sigte inden for en uge, så skulle jeg aflyse min årlige ferie sydpå. Jeg fik det bedre så ferien blev ikke aflyst, men brugt på et forsøg på at få ladt op. Jeg er stadig ikke kommet helt op i gear, men det kommer stille og roligt dag for dag. Efter jeg startede mit vægttab, har mit immunforsvar været enormt svækket. Jeg har aldrig været ramt så hårdt af sygdom, som jeg har været det seneste år. Virus på balancenerven, cyster på æggestokkende, samt et insulin- og blodstryksniveau, som slet ikke kunne stabiliserer sig, fordi jeg havde tabt så meget kropsvægt “for hurtigt”. Når kroppen udsættes for ekstrem fedme, så kæmper den hele tiden bare for at overleve, da den konstant er på overarbejde. Men efter jeg har tabt mig, reagerer min krop lige så voldsomt. I min sitation, tror jeg min krop reagerer, fordi den ikke længere skal tage sig af 60 ekstra kilo. Lige pludselig skal den vende sig til et aktivt liv, hvor enerigen bliver brugt på træning og cykelture, i stedet for at flytte fingre rundt på en fjernbetjening, en iPad eller en iPhone. Min krop har dog reageret voldsommere, end jeg noglesinde havde forventet at den ville. Alt mit tidligere fedt havde også ophobet sig omkring mine led og organer, så derfor har jeg nogle gange smerter alle mulige mærkelige steder, fordi steder i min krop ikke har været brugt på den måde siden jeg var lille. Det er en hård kamp, men det er det hele værd, fordi jeg hele tiden nærmer mig det jeg altid har drømt om.

Intet er dog så skidt, uden det er godt for noget – siger man. Alle min lægebesøg har ikke alene resulteret i konklusionen… at jeg er et kæmpe skvat. Næææh… jeg er blevet testet positiv… på kurveblomstallergi. Hvilket bl.a. betyder, at jeg ikke kan tåle – icebergsalat. Undskyld mit sprog, men HVEM FUCK er så ynkelige, at de ikke kan tåle icebergsalat!! Ikke alene betyder det slut med lækre kebab-ruller og salat pizza … NIKS! For jeg kan heller ikke tåle estragon. Inden dit søde naive hjerte tænker “hmm … det er da ikke så slemt?” – så er jeg nødt til at minde dig om, at det betyder slut med bearnaise!! Yndlingssovsen over dem alle. Men jeg må desværre indrømme, at jeg efter at have tilpasset min diæt, har fået det meget bedre.

Min hud har aldrig været renere, samtidig med at næsten alle mine smerter i maven er væk! Så ren hud, ferie og dejlig kæreste! Den her sommer har nærmest været ren win-win!

Det hele skal nok blive pisse godt!

-Simone Cato

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min mening om "Influencers"