Verdens bedste Birthe!

Protein Baker!

Så lykkedes det endelig for mig – at kunne skrive et indlæg. Der vil komme en opdatering omkring det hurtigst muligt.

REKLAME! – Jeg har været så piv heldig, at få tilsendt disse produkter fra Protein Baker.

Indholdet er ikke sponsoreret og alle holdninger til produkterne er mine egne.

 

Alle deres produkter er glutenfrie – med et lavt sukkerindhold og indeholder ofte en stor mængde protein! – Helt perfekt for sådan en som mig. Blandinger er super nemme at have med at gøre – samtidig med det har de været gode og hurtige for mig at lave, i min til tider travle hverdag. Noget der også kan gøre mig glad, er at det er endnu en god måde at mindske madspild på – da portionerne kan opdeles og laves ud fra behov. Jeg har testet deres produkter, og givet min ærlige mening herunder.

 

Det første produkt jeg testede fra dem, var disse protein cookie pandekager. De er vildt søde i smagen og var perfekte som en hurtig aftensnack. De var nemme at lave, og krævede i modsætning til mange andre protein-pandekage-blandinger.. ikke ekstra fedt på panden for ikke at brænde på.

Dejen var super nem at lave – det krævede bare en shaker med vand.. hvor jeg så tilsatte noget af blandingen – lod det stå et par minutter og stegte det så på panden i lidt kokosolie. De bliv piv lækre og var perfekt som aftensnack i stedet for æg eller skyr – da jeg nogle gange trænger til lidt variation.

Dagen efter… måtte jeg allerede kaste mig ud i at lave disse. Min kæreste og jeg har begge et stort hjerte til nybagt brød – så de skulle bare laves hurtigst muligt.

De smagte super fint – men grundet 0 mængden af gluten – var de desværre ikke lige så luftige som jeg havde forestillet mig. Bollerne blev alle spist – både om aften og morgenen efter, for smagen i dem er super lækker – og klart noget jeg vil bruge i perioder hvor jeg er træt af rugbrød.

 

Nu til min ALL-TIME favorit. Deres protein muffins med chokoladesmag! Jeg er så solgt! De smager fantastisk og var simpelthen så nemme at lave! Selv dejen duftede af chokoladekage! – De hævede super fint op og smagte lækkert af kakao- og blev brugt som mellemmåltider de efterfølgende dage. Jeg vil ikke skrive ret meget mere om dem – for der kommer en story op på min insta i løbet af ugen – hvor i kan se hvordan jeg bager dem!

Jeg håber at i har en fantastisk søndag! – DBH. Simone Cato

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste Birthe!