Jamen - jeg troede......

Favoritter – Hårprodukter.

Jeg elsker vinter! – for jeg syntes der er noget unikt og piv hyggeligt over den årstid.

Mit hår er dog ikke altid lige så stor fan af frostvejr som jeg – og jeg går derfor lige så meget op i, at pleje mit hår om vinteren, som om sommeren. Herunder deler jeg mine bedste fifs og yndlingsprodukter, som sørger for at mit hår kommer helskindet igennem vinteren 😉

Denne fine fyr gør, at mit hår til en hver tid kan se velplejet og sundt ud. Det er en leave-in spray – som dufter lidt af kokos. Jeg plejer at bruge 2-3 “Pump” i mit hår – som jeg sprøjter ud i den ene hånd – og fordeler i min håndklædetørre hår – i alt det hår som ikke er for tæt på hovedbunden. Derefter føntørrer jeg det – og kan have pænt glat hår i op til 3 dage, hvis jeg ikke træner selvfølgelig 😉 – Den er lige nu på tilbud til 56 kr. HER!

Jeg anvender ALTID wet-brush i mit hår – fordi jeg føler at de slider meget mindre, i mit efterhånden rigtigt lange hår. Det kan selvfølgelig bare være indbildning – men det tvivler jeg på efter 3 år! – Den glider lidt nemmere igennem mit hår, hvor jeg førhen har skulle deale med nærmest smerter når jeg redte mit hår igennem. Det fungere bare! – Det eneste minus er – at jeg ikke kan anvende den samtidig med at jeg tørre mit hår, for den er ikke glad for høj varme, og ender nemt at skulle smides ud efter en gang hårtørring. Til vådt hår og uden hårtørring, er den dog min ultimative favorit – og kan købes for 95 kr. lige HER! 

Jeg anvender altid kun disse hårelastikker – fordi de slidder mindst muligt på hår.

Der er lige nu på tilbud – til kun 29 kr. og kan købes HER!

 

Til sidst – den evige anbefaling. OLAPLEX. En fugtgivende og genopbyggende behandling, som alle typer og former for hår ville have godt af. Jeg plejer at sige, at de føles som om at få helt nye hår efter sådan en behandling. Min hår virker bare lækkert, nyklippet og friskt (Hvis det overhoved giver mening ;)). – Den er en klar anbefaling – og er også lige nu på tilbud til 229kr. HER!

 

Håber at i har en rigtig god torsdag! – Simone Cato

 

 

1 kommentar

 • hej
  Jeg har hår næsten helt ned til min numse, og da det jo som du selv siger frost vejr så kan jeg ikke længere bruge min normale kokosshampoo/balsam/hårmaske/hårolie, fordi mit hår klasker fuldstændig sammen og bliver hurtigere fedtet og bare ikke til at gøre noget ved.
  Så jeg pænt måtte skifte det hele ud til noget som er dyre, og burde lige kunne afhjælpe lidt her i frost vejret.
  Og da min hår er blevet pænt langt, så har jeg det som real sat op i en meget lang flettning, men andre gange i en hestehale eller i en spænde.
  Men ville gerne have et tykker hår og ikke mit tynde pjavstet typisk skandiavnisk “Lever sit eget liv” fine hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jamen - jeg troede......