Derfor startede jeg som selvstændig.

Økoladen

#Reklame – Da jeg har modtaget produkterne som en gave.

I februar var jeg så heldig, at Økoladen valgte at sende mig deres månedspakke! Ingen tvivl om, at jeg har en stor kærlighed for deres produkter. Produktionen af produkterne foregår ikke langt fra hvor jeg bor, og så elsker jeg når produkter besidder høj kvalitet & smager fantastisk!

Jeg var vitterligt overrasket over kvaliteten på deres produkter og især på deres pålægschokolade – hvor jeg kommer aldrig til at gå tilbage til discount igen, da det i sig selv er en oplevelse.

Deres marcipanhjertee har en tynd og lækker skal – og min kæreste er blevet helt forelsket i deres hasselnødder med 40% chokolade (Find dem HER!) 🤩😍🍫🙈

Mange har tidligere haft skrevet til mig, at de ikke kan finde deres produkter i deres lokale butikker – men så kan jeg da fortælle – at alle deres produkter nu er at bestille og få leveret fra oekoladen.dk !


De får en kæmpe anbefaling herfra. Ikke kun fordi det er en lokal forretning, fordi det er økologisk, fordi deres emballage er miljøvenlig og fordi jeg elsker chokolade.. men fordi deres produkter er noget som skal opleves.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor startede jeg som selvstændig.