Er du ikke bare lykkelig nu?

Smykker med betydning

Obs! SPONSORERET – Smykkerne er sponsoreret af CHANTI

(Reklame links forekommer)

Jeg elsker når ting har betydning for mig. Jeg går ikke med smykker, og ejer generelt kun ting i mit hjem, hvis det har en betydning for mig personligt. Der kan være tale om et symbol på det menneske som jeg har fået gaven af, eller en betydning jeg har givet tingen, fordi den minder mig om en bestemt person.

Jeg har i mange år haft handlet på CHANTI. CHANTI er en dansk hjemmeside, som forhandler smykker af høj kvalitet. Første gang jeg faldt over dem, var faktisk på pricerunner. Ikke alene har de super god service og hurtig levering, men de ligger også bedst i forhold til deres priser – og hvem ønsker at betale for mage penge for det samme produkt?

Jeg har fra CHANTI været så heldig at modtage de to halskæder nedenunder.

Der findes få smykker for mig, som er mere personlige end navnehalskæder. Jeg elsker når folk ikke er bange for at bære noget personligt, som repræsenterer dem selv eller en de holder af. Denne navnehalskæde indeholder blot et forbogstav, men det gør den for mig ikke mindre betydningsfuld. Halskæden og vedhænget er begge i sølv – og kan findes på LINKET HER. (Pris: 395kr.)

Den anden halskæde jeg har været så heldig at modtage, er “livets træ” af Aagaard. Halskæden er for mig et super fint symbol, og navnet gør kun historierne omkring smykket endnu finere. Udførelsen af dette smykke er super detaljeret på trods af dens størrelse (vedhænget er 11 mm. i diameter). Vedhænget er lavet i 8kt. guld og kæden er lavet i forgyldt sølv. (Pris: 995 kr.) Halskæden kan findes på LINKET HER!

Disse smykker er allerede taget i brug og jeg glæder mig over, at jeg ikke skal føle mig nervøs for, at kæderne knækker eller smykkerne bukker. Det har jeg via andre firmaer og sponsorater desværre været udsat for flere gange. (Dog aldrig hos CHANTI!) – Dette har endnu engang været en god oplevelse hos CHANTI – og jeg vil til hver en tid anbefale firmaet såvel som deres smykker til jer!

I kan læse meget mere om CHANTI og deres smykker her!

Håber at i har en rigtig god mandag!

-Simone Cato

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du ikke bare lykkelig nu?