Smykker med betydning

Status på det hele….

 

Det er alt for længe siden, at jeg har siddet her og skrevet et indlæg. Det handler ikke om jeg ikke har haft lyst til, at dele noget med jer der stadig klikker forbi! Jeg har ganske enkelt bare haft travlt, med alt muligt andet der ikke har haft noget med mine sociale medier at gøre. Det går godt med mit liv. Jeg er stadigvæk på vej ned i vægt, jeg er i gang med at kører min egen forretning op igen og jeg har gode mennekser omkring mig. Jeg går med rigtig mange idéer omkring kommende projekter, som også involvere alle dem der følger mig.

På nuværende tidspunkt undersøger jeg en masse muligheder for, at kunne hjælpe folk via. kurser, bøger og møder, med at forstå og udnytte de sociale medier til fulde, så de ved hjælp af hårdt arbejde kan skabe større omsætning, eller måske ligefrem gøre det til en levevej. Det virker nemlig til at mange (virksomheder såvel som privatpersoner) gerne vil have en større forståelse for, hvordan det hele hænger sammen og hvad man helst bør/ikke bør gøre!

Hvordan det hele kommer til at blive, er jeg stadigvæk ved at finde ud af… men jeg glæder mig rigtig meget til, at opdaterer jer om det hele om en måneds tid.

Tak for at i stadigvæk klikker forbi!

Simone Cato

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smykker med betydning