Status på det hele....

Fjernelse af tatovering!

OBS! Fjernelsen af min tatovering er et samarbejde med FADE Laser Clinic!

 

Jeg delte for nogle uger siden min første behandling af min tatovering. Jeg lovede i forbindelse med mine stories, at give en uddybende forklaring på, hvorfor jeg er gået i gang med behandlingen, samt fortælle lidt om det sted jeg har valgt at få behandlinger fra. Jeg har i længere tid fulgt FADE Laser Clinic på Instagram. Jeg har længe været interesseret i at få fjernet mit evighedstegn på kravebenet, men da jeg tidligere har hørt/oplevet/set steder der ikke leverede de resultater eller levede op til mine forventninger, fulgte jeg dem inden jeg kontaktede dem. Der gik ikke længe før jeg var overbevist. Deres resultater er fantastiske, de er ikke bare amatører der blot har fået en fiks idé og så har åbnet en biks! De har styr på hvad de laver, hvilket gjorde mig tryg nok til at indgå et samarbejde – som sansynligvis bliver det bedste jeg noglesinde har haft.

Billede af min tatovering før første behandling.

Min tatovering på kravebenet fik jeg lavet da jeg blev 18. Den havde en anden betydning dengang end den har nu. Mest af alt var det vel egentlig mit lidt for søde forsøg på at lege voksen 😉 De seneste år har jeg dog været irriteret over den. Dens placering er et sted jeg ikke ønsker at have en tatovering. Yderemere er den blevet kedelig at se på efter mit vægttab, hvor farverne er faded ud i huden og er blevet uskarp at se på. Da jeg efter længere overvejelse havde fuld tiltro til FADE, valgte jeg at takke ja til et samarbejde.

Hos FADE blev jeg taget imod af Steffen som er ham der behandler min tatovering. Han er simpelthen så rar og var god til at sørge for at jeg ikke var nervøs og følte mig tryg. FADE er en super indbydende klinik, i rolige og rare omgivelser og med det sødeste personale der alle tog så fint imod mig. Jeg var ikke i tvivl om, at det var det helt rigtige sted jeg var landet. Jeg havde brugt “tryllecreme” på min tatovering inden behandlingen som i kan se nedenunder. . Jeg prøvede med at enkelt “prik” først, fordi jeg ingen idé havde om hvor ondt det ville gøre. Som i kan hører mærkede jeg ikke det store til det.  Personligt syntes jeg at det gør langt mere ondt at blive tatoveret.

Efterfølgende lod jeg bare min tatovering få luft. Den blev lidt blå og hævede lidt de følgende dage, hvilket dog er helt normalt.

Jeg indsætter her en beskrivelser af, hvad laser behandlingen på min tatovering helt præcis er/gør. (Kopieret fra netdoktor.dk)

En mulighed er at få fjernet tatoveringen ved hjælp af laserlys. Behandleren kører laserapparatet hen over tatoveringen og punktskyder hele det farvede område med ganske kortvarige skud laserlys. Dermed bliver farvekornet i tatoveringen varmet op, så det sprænges i så små stykker, at kroppen kan opsuge og udskille dem ligesom andre affaldsstoffer. Man fjerner kun det øverste lag, og ofte vil der efterfølgende ligge en hel del farve under huden – målet er, at man ikke kan se det udefra. Der skal som regel mellem 6-12 behandlinger til at fjerne en tatovering, og huden skal nå at hele op mellem hver behandling. Det er vigtigt at indstille sig på, at der skal flere behandlinger til, hvis man beslutter sig for at få fjernet sin tatovering. Stopper man midtvejs, kan man ende med at få en pæn tatovering erstattet med en halvudvisket én af slagsen. Nogle tatoveringer er næsten umulige at fjerne, og risikoen for at danne ar og pigmentfejl som følge af laserbehandlingen er stor. Derfor vil man normalt lave en prøvebrænding, hvilket vil sige, at man laserbehandler et lille hjørne af tatoveringen. Når brandsåret er helet op efter 2-3 måneder, vil man kunne vurdere, om det er blevet så pænt, at det vil være fornuftigt at fjerne hele tatoveringen.”

Efter første behandling og healing er dette blevet resultatet:

Jeg glæder mig allerede til min næste behandling. FADE får min varmeste anbefaling. Ikke kun fordi de er skide søde! – Men fordi de er dygtige til det de laver, er super servicemindede, har gjort mig tryg i forbindelse med behandlingen og levere en fantastisk service af super høj kvalitet!

-Simone Cato

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på det hele....