img_2336

Hej jeg hedder Simone Cato, og jeg har de sidste 4 år levet af, at være Influencer på Instagram. Udover det har jeg sideløbende arbejdet som social-medie manager og blogget. Det at have arbejdet så intensivt med de sociale medier, har givet mig et indblik og en viden omkring medier, man ikke kan få ved bare at læse om det. Men det har også medført en stor skepsis og manglende tiltro til medierne og personerne bag.

Trods alt hvad jeg har oplevet, så elsker jeg de sociale medier. Derfor søger jeg nu nye veje i form af bl.a. YouTube, og med et langt større fokus på det at blogge/vlogge, og dele min hverdag. Jeg vil gerne gå imod strømmen, og vise hvordan livet og hverdagen i virkeligheden er bag facaden – ja faktisk vil jeg fjerne facaden helt. Ikke dermed ment at vi skal “fucke idealet”, for det er også noget jeg af og til tilstræber, men jeg vil fjerne alle de illusioner og løgne der over årene er opbygget i den danske So-Me verden, og samtidig bare være mig selv 100%! – Fordi jeg inderst inde tror jeg kommer længst med dette, men også fordi jeg bare føler mig allermest awesome, når jeg bare er mig, og ikke det som folk forventer jeg skal være!

Min plan i løbet af de næste 2-3 år, er at udgive 3 bøger, færdiggøre min uddannelse som markedsføringsøkonom, nå at rejse minimum 10 gange, og muligvis bosætte mig i LA.

-Simone Cato