Hvem er jeg egentlig?!

Hellere undvære, end nøjes!

b178e422-ae44-439f-9d7d-8cf5644c888c

Noget jeg altid har fået afvide af min far, er at “det er bedre at undvære, end at nøjes”. Efter den her uge, er jeg nødt til at give ham ret. Jeg er i den seneste periode blevet klar over, hvor meget nogle af mine allernærmeste, faktisk har røvrendt mig. Hvor grimt der er blevet og stadigt bliver talt om mig bag min ryg.

Jeg er ikke typen, der bare tager mennesker ind i mit liv, og det er de færreste som får lov til at lære mig rigtigt at kende. Jeg har i så lang tid jeg kan huske tilbage, kun haft “kortvarige” relationer i mit liv. Det har på intet tidpunkt været en bevidst handling, men relationer er enten gledet ud i sandet, endt med er jeg er blevet røvrendt, og har været ude af stand til at tilgive.

Jeg har i de seneste 6 år, haft to relationer, som har betyder vanvittigt meget for mig. Den ene professionelt, den anden privat. Men inden for den seneste måned, er tilliden og kærligheden til de to mennesker, forsvundet fuldstændig. Det har været så ubehageligt for mig, at to mennesker som jeg har været SÅ tæt med, og nærmest krænget min sjæl ud for, har været i stand til at skuffe og knuse mig, i en større grad end jeg overhoved troede var muligt. Jeg er så dårlig til at stole på folk i forvejen, og oplevelser som disse giver naturligvis lidt flere ar på sjælen, men gør mig også lidt tvivl. For kan jeg overhoved stole på de mennesker, som fylder så meget i liv lige nu?!

Jeg vælger at tro på jeg kan, for jeg kan ikke fungerer uden dem. Men andres handlinger overfor mig, er oftest det som får mig til at tvivle på, om folk har reelle hensigter med mig, eller om de også bare har tænkt sig at røvrende mig.

Et fantastisk nyt menneske, har netop sagt til mig “at den eneste jeg kan stole på, er mig selv” – jeg tror faktisk hun har ret. Men jeg vælger at stole på dem jeg har i mit liv nu. Jeg vil hellere knuses, end at undvære dem, for inderst inde ønsker jeg altid, at tro på det bedste i mennesker.

-Simone Cato

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er jeg egentlig?!