Jeg skal på retreat..... til sankt-hans!!

Mine sommerfavoritter.

billede1

Adidas superstar – LINK HER. – Mine top elskede Adidas Superstars. Jeg elsker dem, og har dem både i hvide og sort. Jeg er generelt rigtig stor fan a sneaks, men disse har ligesom mine nike free´s – en helt special plads – i mit sko-hjerte-skab! De er lækre at have på, vejer ikke synderligt meget, og er forholdvis nemme at holde rene. De passer til det meste tøj, og jeg kan både have dem på, til jeans, kjole og shorts. En af mine all-time sommer favoritter.

Solbriller – H&M – LINK HER. – Jeg er virkelig begyndt at elske mine solbriller. Jeg går med dem hver dag, og har som så mange andre, flere forskellige par. Dem på billeder oppe over, er en udemærket udgave fra H&M. Jeg skifter mellem dem, og mine Raybans.

Iphone 8 plus – LINK HER. – Jeg tror ikke jeg ville være i stand til, at overleve uden min telefon. Jeg arbejder fra den hver dag, og tager konstant billeder, fordi mit kamera er så piv lækkert, som det nu engang er. Det er min måde at komme i kontakt med verden på, og min måde at skabe muligheder med. Never without.

Beautiful World halskæde – ByBiehl – LINK HER.  – Som mange sikkert har bemærket, har jeg altid min “Beautiful World” halskæde på, som er designet og lavet af ByBiehl. Kæden den hænger i, fik jeg af min far i fødselsdagsgave sidste år. Jeg elsker den, og tager den sjældent af, da jeg nærmest føler mig helt nøgen uden.

Levi´s T-shirt – LINK HER.  – En af mine nye favoritter i mit tøjskab. Den kan passe sammen med stort set alt, og kan også godt fungere, til forskellige ting over sommeren. Den er lækker og klassisk, men stadig cool p.g.a. trykket.

-Simone Cato

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal på retreat..... til sankt-hans!!