Sådan får du flere følgere på Instagram.

ENTEN-ELLER

Noge gange kan jeg tvivle på, at der findes et stadie imellem de to billeder oppe over. Det er jo sidste ende ligegyldigt, for jeg indeholder heldigvis begge sider, næsten i lige stor grad. Jeg kan rigtig godt lide at sætte mit hår, og gøre noget ud af mig selv, for så føler jeg bare anderledes, og kan nærmest være i stand til at lade som om at jeg har selvtillid 😉 – Det andet billede er bare sådan jeg er, når jeg gakker og gøgler rundt.

Der er ingen tvivl om, at min gakkede side af mig selv, har været en kæmpe hjælp i forhold til accepten af mit udseendes udvikling i forbindelse med mit vægttab. Mange vil nok tro at det er en virkelighedsflugt, at det er fordi jeg forsøger at skjule mig bag en maske fordi jeg stadig er så usikker som jeg er. Men tværtimod, så hjælper den side af mig selv, med at skabe en endnu større kærlighed til den jeg nu engang er, fordi jeg er i stand til at tage pis på alt hvad er jeg er. Jeg er skam også i stand til at gå uden for en dør uden make-up, uden at jeg så behøver at lave mærkelige ansigt resten af dagen, for jeg er faktisk ligeglad for det meste.

Hvis jeg er inviteret til et event, eller skal til en større fødselsdag, så har jeg det bedre med at skulle være social, hvis jeg også føler at jeg har gjort noget ud af mig selv. Jeg gør det ikke for at skulle bekræftes af andre, eller fordi jeg så tror jeg ser godt ud. Jeg gør det fordi det er vigtigt for mig, at jeg skal have en bedre følelse med at være mig selv. Noget af det vigtigste for mig, er at jeg har det godt i min egen krop. For at jeg kunne elske mig selv med alt jeg er, var det for mig nødvendigt med en større udvikling, som jeg stadig er på vej igennem. Men jeg har lært at elske processen og sætte pris på den, fordi jeg på den anden side, ved at det har været det hele værd.

-Simone Cato

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan får du flere følgere på Instagram.