ENTEN-ELLER

Hvad gør dig glad? – GØR DET!

Nogle gange lader folk sig begrænse, fordi de vælger at gøre det som andre ønsker de skal, i stedet for at gøre det som gør dem glade. Det er en svær process, at lære at lytte til sig selv, det skriver jeg gerne selv under på. Min første udfordring for år tilbage var, at jeg skulle lære at sige nej. Jeg stod altid på pinden for andre, og sagde altid ja til at hjælpe andre, også når jeg selv var i mega underskud, og ikke engang var i stand til at hive mig selv op. Jeg brugte det i en periode som afledning fra mine egne tanker, for så længe jeg var travlt optaget af hele tiden at være der for andre, så var jeg jo ikke i stand til at hjælpe mig selv, og bearbejde alt det jeg selv baksede rundt med. Efterfølgende handlede det om, at mine relationer skulle være ligeværdige, og prioriteret og sat pris på, i lige stor grad af begge parter. Jeg har det sidste halve års tid, virkelig lært hvad og hvem der gør mig glad. Det er blevet så vigtigt for mig, at jeg på trods af udfordringer, primært skal beskæftige mig med det og dem som gør mig glad.

Jeg føler at jeg udvikler mig, fordi jeg lærer at lytte til mig selv. Jeg føler mig gladere og lykkeligere end noglesinde før, fordi at de mennesker som er en del af mit liv hver eneste dag, gør mig glad – ja tilnærmelsesvis lykkelig. Jeg har været presset i forhold til kommende job og studie de sidste par måneder, men samtidig har jeg aldrig følt mig så parat til at kæmpe, fordi jeg endelig begynder at føle at mit hårde arbejde bærer frugt. Det at jeg foretager mig de ting som jeg lyst til, og lytter til mig selv og det jeg ønsker, gør at jeg sætter mere pris på resultaterne og rejsen til mine mål. Jeg føler mig mere som mig selv, end jeg noglesinde har gjort før. Fordi jeg gør det som jeg ønsker, og ikke det som alle andre har en idé om at jeg skal. – Jeg vil bare være mig.

-Simone Cato.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENTEN-ELLER