Rough seas - smooth sailing.

Det med at finde et fokus.

Nogle gange har jeg for meget om ørerne, og det gør at jeg mister mit fokus. Jeg har på nuværende tidspunkt rigtig meget om ørerne, i form af en masse fede projekter, som jeg endelig er kommet er rigtig godt i gang med. Jeg elsker at mine drømme stille og roligt kommer til virkelighed, selvom jeg dagligt møder en masse hårde bump. Alle kampene er det hele værd, og noget af det vigtigste for mig i min udviklings-process er, at jeg ikke mister mig selv. Jeg elsker at have gang i mange projekter, hvis de alle giver mig noget godt. Hvis jeg har gang i for meget, sorterer jeg ud. Jeg beholder det som har størst potentiale, eller som gør mig mest glad. Livet handler for mig også om at nyde rejsen på vej til målene, også selvom der er hårde kampe forbundet med det. Det at miste sit fokus, er noget som er altafgørende i forhold til udviklingen af større projekter. Jeg tror desværre at rigtige mange af mine tidligere projekter, er røget i vasken fordi jeg ikke har haft nogle som har hjulpet mig med mit fokus. Jeg mister rigtig hurtigt interessen i ting, hvis ikke jeg ser resultater med det samme. Under min vægttabsprocess måtte jeg dog hurtigt lærer, at større drømme og resultater – bare ikke sker over natten. For mig har min udvikling igennem de seneste par år betyder, at jeg har måtte prioriterer mit liv efter hvad der føles rigtig, og prioriterer mine egne drømme og indre kampe, frem for andres. Det har betydet en stor sortering af bl.a. tidligere venskaber, i virkligheden såvel som på facebook 😉 – Det har været sundt for mig, men pisse hamrende hårdt. Det har dog også givet mig en masse nye fantastiske relationer, som har gjort mit liv SÅ MEGET FEDERE!

 

“Life isn´t always sunshine and roses. But it is possible for anyone to embrace all that life has to offer, both good and bad. You just need to learn to accept and feel your emotions and stop numbing yourself by avoiding them. Then you can step more fully into your life and experience it head on and feel the suffering and pain along with the happiness and joy. Don’t numb yourself from experience, embrace it – life is amazing.”

-Simone Cato

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rough seas - smooth sailing.