Det med at finde et fokus.

HURRA FOR MIG!

Lød det ikke bare dramatisk?! – og super “se mig-agtigt”? Fødselsdags-uge?? really..  Men altså, jeg har fødselsdag i den kommende uge og jeg har dermed givet mig selv lov til, dagligt at råbe “HURRA FOR MIG!”, for det skal man lige huske! 😉 Men også fordi jeg det seneste år er blevet meget mere awesome, end jeg nogensinde har været før! Jeg tænker ikke rigtig over at jeg blivet et år ældre, for generelt tænker jeg aldrig over hvor gammel jeg er. Det lader jeg andre om.

For et år siden havde jeg ALDIRG regnet med, at jeg ville være dér hvor jeg er nu. Jeg har inden for det seneste år gennemgået en kæmpe forvandling, og det har bare medført så mange fede ting i mit liv. Nogle gange skal man lige tage et tilbageblik, og huske at rose sig selv for, at nogle af ens drømme er gået i opfyldelse. Den eneste du skal takke for dit liv hver dag, er dig selv. Din nuværende position er dit eget valg, hvad enten det er positivt eller negativt. En snak jeg havde min far for noget tid siden, handlede om hvordan folk ser på sig selv på. Jeg er ikke synderligt tilfreds med mit udseende, men det kæmper jeg hver dag for at blive. Jeg måtte stille mig selv spørgsmålet, hvad der ville gøre mig glad. Det ville det bl.a. gøre at tabe sig, så det gik jeg igang med. Det kan aldrig være andres skyld at du har taget på, for du blive kun større at det du putter ind i din mund. Det kan aldrig være andres skyld at du ikke kom ned at træne, for du kunne bare have prioriteret det i forhold til noget andet.

Jeg har forandret mig meget det seneste år, i forhold til min måde at se livet på, og især måden man vælger at leve det på. Jeg har stadig den holdning at folk selv må styre hvordan de lever deres liv, men jeg gider ikke at hører på brok, hvis det folk brokker sig over er noget som de selv er i stand til at gøre noget ved. ANYWAY… tilbage til at snakke om mig! (HAHAHHHA)

Hvad skal jeg bruge min uge på? – Den kommende uge står på en masse arbejde på et projekt jeg lige nu er ved at “afslutte” men en helt fantastisk veninde jeg har. Så skal jeg træne en masse, og spise pisse sundt (primært fordi jeg kommer til at tage maks revanche i weekenden!) – og så skal jeg bare nyde det gode vejr, og at livet er herligt. Den står på kage, kærlighedsmennesker, yndlingsprojekter og solskin! Jeg er fucking fan!!

HURRA FOR MIG!!

-Simone Cato

1 kommentar

  • Lisbeth Lykke Rasmussen

    Glæder mig til at fejre din dag med dig <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det med at finde et fokus.