HURRA FOR MIG!

Så fyldte jeg 24….

Beklager manglen på indlæg herinde de seneste par uger, men har været syg og prioriteret at holde fri, holde fødselsdag og passe på mig selv.

D. 8 juli fyldte jeg på trods af sygdom ;)… 24. Sjældent har det føltes så godt at fylde et år ældre, primært fordi jeg har aldrig har haft det så godt og været så tæt på mange af mine mål, som jeg er på nuværende tidspunkt. Jeg kan med nogle ting godt være utålmodig. Hvis ikke jeg ser resultaterne for mit hårde arbejde inden for et par uger, kan jeg desværre godt føle at kampen er enorm båd at kæmpe.

Det seneste år i mit liv har været vanvittigt.

Jeg har været udsat for de mærkeligste og mest surealistiske oplevelser. Jeg har fået nogle fantastiske mennesker ind i mit liv, som virkelig bare er der 100% og som er pjattet med mig for den jeg er. Jeg har startet en god håndfuld af mine drømmeprojekter op, og så er jeg kommet meget længere i mit vægttab, end jeg overhoved havde turde drømme om. Alting går jo faktisk meget godt, og jeg glæder mig enormt meget til, at vise jer nogle af de projekter jeg arbejder på for tiden.

Det er super rart at have en længere pause fra studiet, og det en fantastisk følelse for mig at vide, at jeg nu kun har et år tilbage, og så hedder det fuldtid som selvstændig!! – Jeg glæder mig helt vanvittigt. Når jeg til næste sommer står med mit bevis i hånden, har jeg gået i skole uafbrudt i 19 år.. er der noget at sige til at jeg er skoletræt?!

Inden jeg fylder 25 er nogle af mine mål: – at gøre mit vægttab færdig, og blive indstillet til operationer. – at have arbejdet så hårdt på min sociale medier, at jeg kan leve af det fuldtid. -at have startet en veletableret youtube-kanal. -at starte et firma med min partner-in-crime. – at have udgivet minimum 2 bøger, og begynde at holde foredrag igen.

 

High five!! – Simone Cato

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HURRA FOR MIG!