Protein Baker!

Mit sidste blogindlæg.

Tak for at du klikkede ind! – På mit sidste blogindlæg – noglesinde.

Rigtige mange mennesker har været så søde, at klikke ind og læse med de seneste par måneder. Det er jeg enormt taknemlig for. Ikke desto mindre sker der nogle gange bare én enkelt ting i ens liv som resulterer i, at rigtig mange ting i livet blivet taget op til overvejelse og revurderet. Det skete for mig i Onsdags. Jeg har brugt de sidste par dage – på at beslutte hvilke ting jeg skulle fortsætte med at lave, samt hvad jeg skal jeg lave resten af min karriere og hvordan det skal foregå.

Det at blogge – står ikke på listen.

Det er ingen hemmelig, at jeg elsker at skrive. Vigtigst af alt – elsker jeg at skrive, når andre kan bruge det jeg skriver til noget. Det med at blogge er dog aldrig endt med, at være en ægte passion – men det blev det til gengæld … det med at skrive bøger. De projekter fortsætter jeg også glædeligt med, ved siden af alt det andet i livet som gør mig glad. Jeg kommer løbende til at opdaterer jer, via mine andre sociale medier. Tak for at i har læst med!

De bedste hilsner Simone Cato.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Protein Baker!