Mit sidste blogindlæg.

Jamen – jeg troede……

 

Tilbage i oktober måned besluttede jeg, at det skulle være slut med at blogge. Jeg oploadede mit sidste indlæg, og følte en enorm frihed og lettelse. Jeg havde besluttede mig for, at jeg var nød til at skære ned på antallet af medier i mit liv, fordi jeg ikke følte jeg kunne overskue det. Det er dog ingen hemmelighed, at jeg har droppet twitter for længst, har skåret ned på mit antal af facebook sider, samtidig med at poster forholdsvis sjældent på Instagram. Men … bloggen var måske netop det eneste, som jeg slet ikke skulle have givet slip på.

I sidste uge kom jeg frem til den erkendelse, at jeg savnede det for meget. Jeg tænkte at jeg bare kunne gå i gang igen, men følte også jeg jeg trængte til en helt frisk start. Derfor vil der i løbet af den næste uges tid, ske nogle ændringer her på bloggen, som vil gøre at jeg igen føler det som værende mit primære og foretrukne medie igen. Jeg er glad for at kunne se, at i stadig klikker ind og læser med.

De bedste hilsner. Simone Cato

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit sidste blogindlæg.