Uanset hvilke udfordringer du har på de sociale medier, kan jeg give dig værktøjerne til at kunne løse dem selv.

Hvis du er i tvivl om hvilke produkter der passer bedst til dig eller din virksomhed, er du altid velkommen til at booke en GRATIS afklaringssamtale hos mig via linket. 

Produkter og ydelser

Komplet unik guide og coachsession


Den komplette guide - til dig som gerne vil fremmad og opnå dine mål på de sociale medier!

Med min komplette og unikke guide gennemgår jeg alt om, hvordan du kan løse din virksomheds udfordringer på de sociale medier.

Med i prisen får du også en coachtime, hvor jeg guider dig og hjælper dig 1:1 - så jeg sikrer mig at du ikke sidder tilbage, med ubesvarede spørgsmål eller manglende løsninger. 


Abonnement - varetagelse af dine sociale medier.


Har du brug for at jeg varetager dine sociale medier og skaber content der virker (videoer, billeder og tekster) til din profil? Med dette abonnement sørger jeg hver måned for, at dine medier bliver vedligeholdt (poster 2-3 gange om ugen) samt giver dig et overblik, i form løbende analyser af profilen og ved et månedligt møde. Jeg sørger for at din profil passer til dit brand og din brandværdi, og skaber større eksponering af din virksomhed. Coachsession/undervisning (fremmøde eller over telefon (Skype, Teams, Zoom, eller Facetime)


Under denne coach-session får du 1:1 sparring på dine udfordringer og spørgsmål, omkring brugen af sociale medier. Sammen gennemgår vi dine udfordringer og jeg giver dig al den råd og vejledning samt værktøjer og idéer du måtte have brug for, for at kunne håndterer dine udfordringer og skabe en fremadrettet plan. (60 min. // 499 kr.)

Foredrag (online eller fremmøde)


Har din virksomhed eller organisation brug for et foredrag? Under et foredrag deler jeg min viden omkring de sociale medier og underviser jer i, hvordan i (ud fra jeres situation og problematikker) kommer godt videre og får mest muligt ud af jeres sociale medier og digital platforme.